Kanális Krimó
Kanálisból kiúsznak a kis halak,
Kenyérből, nesztek, itt van egy kis falat,
Hoztam nektek bort hát igyatok rendesen,
Ponty komám szeszedet kortyolgasd csendesen.
Vörös a szárnyad nem kellett volna lehányni,
Hínár pálinkából ilyen szinten beállni,
Harcsa pajtás törpe korsóból iszik,
Ledöntötte az asztalt ezért ki viszik..
Kanális kocsmában a keszeg köhög,
Szája színig szesszel most attól fröcsög,
Rárabolt a felesre egy dühös csuka,
Kiakasztotta a lebujban a sok szuka.
Az ikrák hasadnak elkészül a lista,
Hogy vajon melyik hal lesz alkoholista.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-30 11:22:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-30 11:22:58