Züllött fotel jegyzetek
12:10 Péntek
Ülök a szobámban szemeim üvegablakok,
Kezembe sör meg Bukowskitól a Nők,
Nem viselek keresztet, elhagytak az angyalok,
Sárga foltok a falon, de a füst zöld.
10:21 Szombat
Íriszemben az emlékem még mindig szilánkos,
Memóriám egy tegnap este szétrúgott borosüveg,
Sötét rajzok a lapon, de a lényem világos,
A generációmban már nem ismerek koros szüzet.
11.26 Vasárnap
Tudatom mocsarában ébredtem, lesz az óceán,
Aurámból a mámort az emberek kimérik.
Egy padon keltem, testem összetört, mint egy porcelán,
Létem betépett pokoli szeráfok kísérik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-22 06:52:50
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-22 06:52:50