A Nap felől
Hajnalig maradok.
Most tedd be szépen az ajtót
Ne lájkolj rá több ismerősre
Hosszú másodpercre
hallgass, mert szalajtod
hogy rátalálsz a boldog ősre
Orbitál kereng.
Méla csonttorony mereng
elefánt tanít tütül-ni a parton
Tüzet csiholni két bot elég
Nem kell se kérlek se köszi se pardon
Kiléptél könnyen.
Gazella szökken
gepárd delel a balkonon
és zebrákon át, napsárgán a zöldben
átsétál rajtam az alkonyom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-12 12:39:51
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-12 12:39:51