a hús vét ahogy az írás mondja
bizonyosan bűnhődik bújik az ellen ellen
legyen az török-tatár mikor nem marad más csak a láp
bújni víz alatt míg kutatnak nádszálon szívni éltetőt
a hús vét mert keres és felfűzne láncra
rabláncra rossz románcra végtelenben táplálkozva
hús vét vár
Földanya öl magzatvizében
csak szív
és beszámítja a fénytörést