Látogatás
Halált hozott neked a tavaszi hajnal,
gyengéd megváltást, nekem karcos bánatot.
Trikolór színekben ünnepelt az ország,
míg nekem csak öt centi gyászszalag jutott.
Madárcsicsergés fogad nálad, te fekszel
bárányfelhős, nehéz márványlapok alatt.
Ha tudnék, úgy melléd ülnék, hogy meséljek,
de csak állok némán, nézem a neved, és
gyújtogatom a gyertyát, mit a kacér szél,
tán, hogy engem bosszantson, elfúj untalan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-22 15:33:25
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-22 15:33:25