Konyhám penészes kihallgatóterem.
Vallatótisztem
csecsemőkorom óta
szemmel tart.
fegyelmezett rab vagyok.
Egy darabig,
amíg ordításom fel
nem veri
a hideg lépcsőház csendjét.
Ha forradalmár vagy,
a zárt osztályon a helyed.
Mondja a szerető anya.
Intim kihallgatások
nap mint nap
a nappaliban.
Láncfűrészem
a spájzban