A kávéfüggő
Szívesen iszom egész nap
a kávét, ilyen vagyok,
csészét csésze után,
nem épp az íze miatt,
de hogy az újrakezdés
eufóriája átitasson,
mintha mindig reggel volna,
mintha mindig ébredés után,
és folyvást egy új nap előtt,
akkor is, ha már a sokadik,
akkor is, ha már éjfél
vagy záróra van,
és a rám eresztett redőnyök
mögött valami húr majd
kikéri magának,
úgy pattan el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-01 12:47:08
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-04 15:47:45