Giccs/Love-antik
Mégis csak szép, ha szoknyát emel a szél,
vágyba visz, hiába giccs és romantik,
múzsacsalogató, ha eső alél
- szemerkélt üvegen a love-antik.
Mégis csak szép WC oldalán a szív,
a nyíl és monogram - nyitott szexreál,
hogy a szerelem még mindig nem passzív,
válságban létezik családideál.
Mégis csak szép a szuflé naplemente,
hogy évszakokat nem törölt el atom,
minden megmaradt zsindely és kemence,
hogy a vers átível robotkorszakon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-25 13:41:41
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-25 13:57:02