kis magyar disznóság...
orbánviktor Magyarország böllére, nem engedte mondandóját bő lére. amióta rádöbbent, hogy az oroszok újra barátok, megüzente Brüsszelnek, hogy: - jó nagy ívben, szarok eztán tirátok. idehaza emberei harcolnak a rezsivel, a birka cöfösöket etetik a rizsával. a felcsúti öltözőben nem köpnek a padlóra, jó darabig nem ülnek fel, a nyugati vadlóra. helyette, mint egy imám, kelet felé fordulnak, araboktól, oroszoktól, kőolajat koldulnak. unortodox csodáikkal üzennek a világnak, erdővel, amelyből már, minden fát kivágtak. jó dolga lesz náluk minden fülkeforradalmárnak, nevezze akár magát, embernek vagy polgárnak. az alaptörvény asztalához odahúz egy hokedlit, nagy kanállal eszi meg a pörköltszaftos nokedlit. a szociális temetéssel spórolnak a koszorún, úgy ülnek a biciklin, mint majom a köszörűn. és aki a kéj’szakáján, nem szorult a kondomba, kivándorol jobb híján majd, Berlinbe, vagy Londonba, és ha ennek ellenére kedveli a státuszát, jó bő nyállal fényezi a bölcs vezér ánuszát…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-13 00:11:37
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-13 00:11:37