Gyilkosság vagyok
Mert én a véremmel akarok látni.
Én a véremmel akarok látni,
és a szememmel
lélegezni.
Parancsra gyilkoló program
vagyok.
Elsötétedik előttem a horizont,
elsötétedik előttem a horizont,
amikor a haragom bekapcsolom.
Vér leszek.
Látomás leszek.
Tagadás leszek.
Gyilkosság leszek.
Innen már nem vezet
visszaút.
Plasztikbombákkal
fojtom belétek
a virágzó hazugságaitok.
Bemutatom nektek a legújabb
designer drogom.
Szeretni fogjátok,
szeretni fogod.
Éljen a Föld.
Szabaduljon fel a Föld.
Boruljon vérbe a Föld.
Mert én a dühömmel akarok látni.
Én a dühömmel akarok látni,
és a szívemmel lélegezni.
Én a bőrömmel akarok látni.
Én a bőrömmel akarok látni,
és a szívemmel lélegezni.
Vér vagyok.
Bosszúvágy vagyok.
Kalapács vagyok.
Gyilkosság vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-29 13:56:44
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-29 13:59:19