True love
A szerelem egy rózsaszín elefánt,
nem egy rossz dugás a kanapén.
Letérdel eléd a kietlen vágyakozás,
gonosz kis vörös ördög képében.
Leszívja energiádat Te elröpülsz.
Egyetlen amiben kedved leled.
Vérvörös fák levele egy ítélet.
Nem szereted igazán magad.
A nő kinek mellét csókoltad,
lassan már el fog csendesedni
Halálosan fáradt vagy élni is.
Színtelen lepkévé változik a lét.
Vörös Kárhozattá válik a csend.
Poshadt zöld szobanövények,
lehullatják apró leveleit neked.
Bele lehet fulladni ebbe az éjbe.
Belesüppedsz az elégedetlenségbe.
Magömléssel távozó apró örömök,
felszisszennek a tudatod mélyén,
Tudod az a ringó csípő öledben,
szánalmasan őszinte volt hozzád.
Hiányzik valami ,de nem érted.
Talán a rózsaszín elefánt belőled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-27 12:55:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-27 13:39:19