crescendo
én azt akarom
álmodjon
velem egy gázcső
maradjon annak aki
felnevelte
meredjen égnek ahová a fecskék
is elérnek
tűnjön vesszen nyerjen kívánja
meg az almafát
tűnődjön merengjen adjon
életem szelídnek maradjon
kibélelve
mint a dunyha
szaladjon
mint a konyha
üres a fény fáradt
nem szárítja a ruhákat
menjen a mennyei katlan
a francba ördögöstül
csak az én
férjem életben maradjon
száradj illatos ruha
vesszenek hű kutyák
butuljanak a szentek
mind Istenbe mentek
aztán rohadjon
mind
aki ha
lila gyereket lát
kádból üdvözli
meg Jézusát
s nem szedi le a fázós ruhát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-01 19:40:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-01 19:47:39