kirakatok
én olyan igénytelen lettem
megelégednék a komforttalan melegséggel
ami jön-megy mint a huzat
és marad utána kötőhártyagyulladás
kamillával nyíló vakság
de hiába tárom ki az ablakokat
a nyár nem akar helyet cserélni a téllel
pedig már felkészültem, lenge öltözékem
selyemhideg, pont így festett a kirakati nő
aki arccal a főút felé fordult és úgy maradt
a többi akváriumban szezonvégi kiárusítás
babarózsaszín bábuk egymás hegyén-hátán
éppen úgy beszélgetnek mint karácsony előtt
a halak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-30 12:38:33
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-01 05:31:28