Termékeny lehetsz
A hiányérzet hiánya
költőt soha nem fenyeget,
vagy holnapra élsz, vagy mára,
segítségül az egeket
hívod, ha egyedül nem megy,
vagy ha étlen-szomjan nincsen
élethez, íráshoz kedved,
ne lógj lakatolt kilincsen,
mert az éhen halás előtt
termékeny lehetsz, pihenőt
néha tarthatsz, ha szükséges,
mert örök életet isten
élhet, mert a tied minden
körülmény között is véges.
2014. szeptember 27.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-29 00:04:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-29 00:04:59