sor(s)kérdés
szökött fegyencek a szavak
lázadó szirén a múzsa
lelkem kártyavárát zúzza
kopott fényű a pillanat
az élet egy foszló vászon
már nem fogódzó az álom
nyári napsugár borzongat
a tél sem ver meg a faggyal
fáradtan ásít a nappal
minden harcom kapitulál
és a vágy fehér zászlót von
gyűlölet dacosan bókol
házamat nem óvják falak
törvénykezni kezd a lélek
a szellem pixellé égett
jelenem sosem volt nekem
múltamat szüli a hajnal
tán koldulok majd haraggal?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-08 17:25:28
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-09 16:56:28