banán erőszak málnabokor
banán erőszak málnabokor (limit your love)
gyér fű a tövében
táborokat már csak ivás
barátság - hol minden közös kivéve a nőt -
már nem létezik
erőszak, málnabokor
az ország görcsét mámor oldja
sokan még szülőkkel élnek
s nem hisznek, de mit hisznek
szülők, nincs más
irígység, tükör, nem-barátság, már, nem-létezik,
időm múlik, majd szívalakban kopaszodok
banán erőszak málnabokor
levelein szűz vére csöpög
ahogy a fájdalom néha mosolyog
a férfi hazudva szeret,
a férfi, ha szeret hazudik DE
a szeretet sok bűnt eltakar
Erre, reményt én is táplálok
Lányom, Erre vigyázz, ágyék-
Tetoválás, fecske, kereszt,
a férfig hazudva szeret,
a férfi, ha szeret hazudik DE CSAK
banánt hazudik
málnabokor, erőszak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2014-09-05 22:33:06
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-05 22:33:06