Kutyavirágok
Kutyavirágok nőnek éjjelente
a szobámban.
Nézd a szétnyíló szirmokat.
Az ágyam fölött,
ott vannak a halottak,
a sok sok halott.
Beszélnek éjszaka
és szíveket keresnek.
Éjszaka beszélnek,
amikor minden csendes.
Éjszaka beszélnek,
amikor minden eltűnik.
Az ágyam fölött
lógnak
a hangok.
És a halottak, igen, a halottak.
Az ágyam fölött lógnak.
Nem alszom tőlük.
Éjszaka
beszélnek.
Kint köd van, éjszaka,
november.
Hatalmas arcok
az ágyam fölött.
Kutyavirágok nőnek éjjelente
a szobámban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-26 14:07:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-26 14:07:59