oltalom
sötét és meleg a tél – hallgatag
békédbe betemettél – hallgatlak
magamba gömbölyödött kisgyerek
barlangi létezésben – pihenek
kristályok pilinkélnek – szemfedél
sokféle alakzatban szemerkél
sapkát szőnek fejemre hópihék
millió csillag szikráz – ó mi szép
hófehér paplan alá bújhatok
lampionkönnyeimbe csurranok
jégbe-dermedt szívemet oldatom
télnek ölén az ünnep – oltalom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-18 16:19:34
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-18 16:19:34