Indulás előtt
Kimerültek az energiatartalékaim
a képzeletemmel együtt, három nap
és elmegyek a tengerhez, ami valós
országgal határos, és ami valós ország
szigeteit veszi körbe, nem történelmiét.
Nem valami elfuserált Középfölde,
ahol kulturális jelentőségére
hivatkozva megtartják az Egy Gyűrűt,
Arven lelécel a családdal,
és nem tér vissza Aragornhoz,
ahol Gimli meg Legolas sem lesznek barátok,
mert tündék és törpök között csak
gyűlöletnek van helye, satöbbi.
Szólítsatok Izmaelnek- mondom
pedig Justine vagyok Alexandriából
vagy egy légi felderítő, aki végül nem tudja
megjavítani gépét, és -hercegek ide vagy oda-
szomjan döglik a sivatagban.
Tele van a fejem, alkalmatlan vagyok
befogadásra és megmutatásra egyaránt.
Nem azért vonz a tenger, mert erősebb mint én
nagyobb, ad absurdum kékebb,
hanem mert képes úgy a földhöz vágni
hogy csak a gyengeségeimet töri össze.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-01 21:50:29
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-01 22:12:09