Fegyőr leszek következő életemben,
ajtókat nyitok zárok kevesebbért.
Akár híres is lehetnék a sitten,
érezhetően valamire vittem.
Flóraszept szagú a levegő,
sarokban egy síró szerető.
Én nem tudom a nevét,
szemén elkenődött festék,
meglesték az ő bánatát,
unatkozó semmi emberek,
vécépapír itatja fel könnyedet.