Hazafelé, Nádasdy kötettel
Megosztott fókusz; a cseresznyék
rózsaszín és légi kontrasztokban.
A felező kék-zöld, nem tudom
repce vagy miféle virág pixelesíti
a képet, csak
átzúgunk a színeken.
A látószög pillanatnyi és lombszagú.
Leíró jelleggel ritmizálok
- nyírfák, szünet, nyírfák, sás.
Kocsiutak kereszteződnek,
már csak mögöttem.
A macska is inkább
lencsecsillogás.
A tanyák frontvonalában viszont,
még állítható a fényerő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-17 21:51:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-17 21:51:51