Kereszteződések
Angyalok szárnya pihen a vállon,
szemében megszűnik egy átok,
variálok mi is vagy te nekem,
hűsítő víz a nyári melegben?
Talán csak egy talmi álom.
Te lettél az alkony párja,
holdfény lepte bájaidat,
két kereszteződésben,
várjuk majd egymást,
hol csak piros a lámpa,
szalutálni nem fogunk.
Egymást érintjük halkan,
ahol a zaj és csend megszűnik,
elveszünk külön egy dalban.
Út porában pihen meg szemünk,
tudjuk tovább kell lépni már,
ahol öröm tüzek születnek,
jövő kezdődik minden nappal,
éjjel fényekkel együtt alszunk el,
lapozunk négyszer és százszor ha kell.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-17 13:08:57
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-02 20:52:37