Hanta Beach
Álmomban külföldön jártam,
pálmafák alatt futottam reggel.
Nudista strandon feküdtem.
Nem tirpáknak való ez a vidék,
tengerparti cápák zabálják egymást,
forintos vágyaim lehúzhatom a klotyón.
Emlékszel amikor szőlővel etettük egymást?
A szomszédtól loptuk akár a szép napot.
Vörösre színeztem vele az arcod.
Életet játszó két kis gyerek voltunk.
Három nap ragyogott az égen ott.
A Tiszában fürdettük egymást,
rózsaillatú tested volt a támasz.
Ukrán cigire nézek megöl a honvágy,
műmellű nők testüket rázzák eladó,
homlokomra barázdát véset az idő,
tagadhatatlanul vénül már testem.
Nézd itt full extrás minden perc !
Ugye tudod el kell innen mennünk?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-15 10:57:37
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-15 14:22:53