SZERELEM
a szerelem vakítja a lelket
szerelem bolonddá tesz
sose légy!
hullócsillag fénytelen nyár
mélybe zuhan jeltelen
sírkövön
mostoha gyermek a lelke
kit szerelem szült csonka
szívüregben
szerelem horpadt szeretet
tévhit fogyatkozó napon
hitetlen
sárga repedezett fotó
mi megmarad belőle
mellkasodban
szivárványfény hullása
borongó érzékcsalódás
bolyongó
habár százszor belehalunk
ezerszer is feltámad
belehalunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-12 16:20:08
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-12 16:20:08