Transzfair
Még mindig nem hiszem el
Hogy a végén nem fordul minden
Jóra
Hogy egyszer nem arra ébredek hogy
Szorít a nyakkendőm
Hogy egyszer nem a szakállamat borotválom
A lábam helyett
Hogy egyszer nem kopogtat
A feleségem
Hogy egyszer nem hív valaki
Apunak
Hogy egyszer nem bújik elő
A Kész átverés! show stábja
Röhögve pezsgővel
Hogy egyszer nem kér valaki bocsánatot
Azért aki lettem
Helyettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-15 09:20:14
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-15 09:20:14