Csak ez az egy futam
Hol üdvözít a nemtudás,
ostobaság okoskodni,
az élet így is felemás,
mint két talált lyukas zokni,
így magamhoz nem akarok,
nem tudok visszatalálni,
sokat szenvedek, s mert vagyok,
tudom, hogy nagyon fog fájni,
gyengeségem olyan hibám,
mit javítani nem lehet,
mint valamikor, hajdanán,
kutya ette meg a telet.
Komoly erőfeszítés kell,
hogy legyőzzem a megszokást,
a felnőtt magáért felel,
ne okozzon földindulást!
Jusson időm, fékezd uram
a tempót, hogy odaérjek,
nincs több, csak ez az egy futam,
magamtól soha ne féljek!
2014. június 6.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 00:32:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 09:07:10