Már kilélegeztem minden múló
és maradandó levegőm a szférákba.
Ott lebeg a Föld körül,
ám a szél konvergenciája
módszeresen visszasöpri tartalékait.
Röhej locsál és benyálazza a szánalom
és a kegyelem morzsalékát ajkamon.
Régen legördült könnycsepp a jövő.
Átmenetileg nincs mit mondanom.