Kézzel
Lábbal
Könnyel
Nyállal
Állva várva
Fegyvert rántva
Fosztogatva
Osztogatva
Kussolva jussolva
hogy fázhass már
mire a tűzhöz közel
Mert megdönteni már nem
Csak bámulni
hogy talán még benne maradt
valami kicsi villám belőled
a sok évvel ezelőttök
tornacipős viharaiból