Születésnapomra
Ötvenkét éves lett e lény
nem mondhatnám hogy e tett erény
de tény
Nem legény többé a lélek
Kit magamnak ismerni - oly régóta - vélek
Élek, nem félve nem remélve, tudva
Istrángszaggató vadhajtásaim
kitépve mint a dudva
kurva egekbe üvöltő kárhozott malac
Áldozattá sajduló kínnal
Megértéssé serdül a dac
Pázsitjaim, melyeken szertelen
kereszteződéseim hajtanak - rejtelem -
de helyes irányba
arányba rántják a
Tér Idő-re kopott e világ
fura urait
Gagyit s Ragyit
Ma, Holgerantalúr
s talajban fürdő sok had úr, na hallod ?
Amatőr nyelvem nem nyalja a partod
Pártod nem fogom
nem fogom
Születésnapos jogom
hogy halljad a szavam
Középiskolás ruhám
levetem
Magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-23 07:45:01
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-23 07:45:01