Kelj fel
Az ördög nem lehet beteg
Azért karikás a szeme mert sose alszik
Öltözz fel
Megfázol
Hideg az ágyam a pokolhoz képest
Vedd fel a cipőd
Ne lássam a szép kis ujjaid
Hadd képzeljem hogy patád van
Nem lehetsz ember
Akkor túl közel vagy
Akkor túl pitiáner a gonoszságod
Ne halj meg
Ki kísért akkor
Kire fogom a bűneimet