Az élet arra tanít, hogy éljek,
a pusztulástól ne azért féljek,
mert az időt már nem érzékelem,
hanem, mert nem csak megtörtént velem;
másokkal én csináltam csodákat,
ha ki is vágtam, ültettem fákat,
születtem, hogy gyermekeimmel
utánam nagyobb legyen az ember.