Nagyzási hóbort
Rólam tévutakat fognak elnevezni
Hogy legyen hol eltévedni
Gyanúsan édes illatú házikókban megszállni
Megkóstolt mézesbábként kijönni
Visszavágyni míg csak az akasztófonál marad
Emlékemre szobrot állítanak majd
Kiöltött nyelvűt feltartott ujjút
Fiús frizurámra parókát tojnak a galambok
És a verseimen nőtt célba dobó céltalan kölykök
Hógolyói tisztítanak csak meg néha
Újra láthatóvá válik kiélten vigyorgó fejem
Alatta egy obszcén idézet tőlem
Amin jókat röhögnek
Hogy akkoriban még ez is valami volt
Mi már tizenkét évesen unjuk a témát
Tanulói vélemények irodalom órán:
Gulisio kevésbé hazafias mint Petőfi
Talán kicsit kevésbé unalmas de szintén avult
Az egyik nemes célért harcolt a másik nem
Mind a kettő halott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-20 23:24:07
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-20 23:24:07