(m)oralizáló gyilkosok
most hirtelen jönnek bocsánatot kérni
a (m)oralizáló gyilkosok
és éjfélig tartó pótcseteléseket folytatni
ahogy anyám egy kiadós semmibevevés után
másnap reggel mintha mi se történt volna kevergeti a teámat
én meg rohanok mielőbb az emeleti szobámba
burroughs meztelen ebédjét olvasni
közben pihenésképp végig se görgetett cikkeket
lájkolok csak hogy örüljenek
igazhitű barátnőm egy parainesist küld
amit egy naiv jó szándékú keresztény kisember címzett fiához
mintha nekem szólna első tíz sora után eszembe jut
a pont nemkeresztény emberbarát joshi bharat és soma mamagésa
meg a nyári krishna-fesztivál ahol szekeret húztam
rossz szájízzel kavargó gyomorral nyomok a kuka jelre
majd onnan is kitörlöm nehogy még egyszer
szembe kelljen néznem vele a tévében akárhova kapcsolok
misét és nyálasszájú lelkészeket közvetítenek majdnem szégyellem
a meztelen ebédet nincs mivel takarózni
és eutanáziagomb sincs a félreteremtett emberen
kompenzációképp ellenségemnek ajánlok szerelmes verset
és meg akarom szöktetni meseországából
saját fantáziavilágomba
velem soha nem stimmelt semmi
fülesem egyik fele elromlott így nem elég sztereóban
iázik a szamárpornó sajnálom mért nem a kurvát kötik ki
nem leszek nagylány soha se kisfiú se harcimén se lepke
de hasznossá teszem magam
alapjövedelmet követelek mindenkinek semmittevésért
a halál és a lányka együtt az igazságtalanságok ellen
egy dadaista bűvész füldugóval szerepel hogy ne hallja
amint a közönség azt kiáltja tudjuk hogy csalsz
mosolyogva leül narancsot hámoz és megeszi lassan
a többi kelléket is
egy régebbi bejegyzés a vendégkönyvben agyműtéthez kér segítséget
de minek mikor nincs logika se erkölcs ezekért nem kell sorba állni
osszátok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-03 10:56:39
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-03 11:20:43