Nehezülő twitter-rímek
Mert senki sem tökéletes,
még Einstein is csak „képletes”.
Csak bölcset írj, kevés helyen,
úgy jól elfér a twitteren!
Bár végtelen a pillanat,
ne használd hosszan hangodat!
Most kedves légy, aztán szerény,
nem boldogít a költemény!
Te elmész majd, a vers marad,
az eszelős tovább halad,
nem tartják fel erős kezek,
fegyvertelen, már nem gyerek.
Arcára véste rá magát
a haláláig hű barát.
2013. október 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-18 13:07:09
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-18 13:11:03