Igaz és valódi
Lehetek-e teljesen boldog, ha akit legjobban szeretek, sosem lehet enyém,
mert sosem jön rá, valójában kit szeret a legjobban?
Hiszek abban, hogy a párom csak az lehet, akit a legjobban szeretek.
Hiszek abban, hogy mindenki különböző embereket szeret a legjobban.
Tudom, hogy engem ő.
Legbelül ő is tudja.
Csak az a szakadék, ami generációnkat (10 év a javamra) elválasztja, boldogtalanná tesz minket.
Álmodtam róla.
Bensőséges volt minden. Egy jó álomban nincs szükség az álmok teljesülésére.
Minden úgy alakult, ahogy annak a valóságban, egy normális világban, történnie kellene.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-17 18:55:13
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-20 08:37:14