Reggeli
Nem is annyira a kezdetben
Isten teremtett magának egy lakást
és egy társat, akit Fakutyának hívott.
A lakás világos volt,
meg egy kissé üres.
A Fakutya macska volt,
és folyton vigyorgott.
Isten szólt: "Legyen tojás,
ha már tyúk is van", és lett tojás.
Isten látta, hogy a tojás jó,
és elválasztotta a héjától.
Összekeverte egy serpenyőben, majd kirántotta.
A Fakutya érezte, hogy a rántotta jó,
ezért vigyorgását Isten felé fordította.
Isten a Fakutya elé rakta a serpenyőt,
és a Fakutya megette a rántottát a serpenyőből.
Isten szólt: "Figyelj", és a Fakutya helyén
felpúposodott a parketta.
Isten leült, hátrahajtotta a fejét
és lehunyta a szemeit.
"Legyen vége" szólt, és vége lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-07 21:29:08
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-07 21:29:08