féke-veszett büfékocsi
nadrágzseb combra szorított
anyai kéz
magyar vagy román férfi vagy nő
félmilliós árnyjáték
lámpakarika a bogarak körül
kezükben kifordított pohár
még reggel sincs és
törik a magyart
honnan - nemzetközi gyors
tilos itt a piros hol a piros
megálmodott háztetők
emlékgőzmozdony fütyül
s a bekormozott ablakon
szellemalakként táncolnak
gyerekkoruknak fénylő
patyolattisztaságai
gyorsuló szamárinduló
gyakorlózongorán
felszállni megszállni kiszállni
s az utolsó mozzanatban is
ott rikoltozik bennük egy.
a tavát vesztett sirály
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-03 18:02:06
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-03 20:08:24