Lélek őrlő
Másolt és kiismerhető
Ő voltaképpen talmi kín
Nincs nagy segge se neki
Hogy szét lehetne rúgni
Szeme hogy szemlesüljön
Vagy megpihenjen kicsit
Két lélek megőrlése közt
Ne úgy hidd mint Istent
Ásító ördögöt agyfagyást
Okosabb ha el sem képzeled
Milyen akkor miközben ő
Jelzőtlenül lelket őröl
(konkrétan egy síratófilmen)
Ne fordulj a kamerába
Mert nincs is pupillája
Ettől félelmetesnek és
Permanensnek hiszed
Megalkuszik az anyázás
Köznapi muskátlimagány
Viszonylag fiatal Einstein
Megszokásainkkal egyidős
Én is csak keddi napon
Lelkemből kigyomlált
Eredeti gondolataimban
Őrlés közben találtam őt
Majdnem megnyerőnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-28 20:58:57
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-29 10:20:55