Ars patica
Azt mondod, ennyi?
Három vörös folt a padlón: neked ez művészet?
Ihlet helyett maradt az undor
Csak a tükörképednek fordult fel a gyomra?
Kikacagnak a jövő szilánkjai
Életműved maradványa
Néhány véres tócsa
És még te akarsz Rubik kockából gömböt tekerni?
Kopott szavakból teremtenél új Faustot?
Előbb pusztítsd el Sodomát egy szál gyufával
Hamvait taposd az édeni ugarba
Ha már megjelent az első hajtás
Na akkor beszélhetünk…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-21 23:46:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-21 23:46:37