ugyanúgy
A férfiak nem hülyék a szerelemhez,
csak legtöbbször későn eszmélnek.
Ugyanúgy hátuk mögé teszik a párnát,
és rágyújtanak, de ösztönösen fújják
félre a füstöt, és gondosabban nyomják
el a csikket. Ugyanúgy bámulják az
elnémított tévét, de nem nyúlkálnak,
nem kezdik kitapogatni a megszokott
gombokat. Ugyanúgy nézik a nő testét,
szívják magukba a birtoklás erejét, de
most jóval hamarabb és lassabban is
takarják be. A szétterült haj lehet szúrós,
vagy csiklandóan selymes, mégsincs
vakarózási inger, elhárító hadművelet,
atyai mozdulattal párnára gurítás, és
elalvás előtt is pont ugyanúgy helyezik
el a mindenkori rangsorban az élményt,
de magukat most nem értékelik, és még
véletlenül sem jut eszükbe a gondolat,
hogy úristen, ez mekkora szopás volt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-17 15:22:10
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-17 15:22:10