"Békesség-hirdető Istennek angyala"
tán erre jártál egyszer...
most elvesznek fűben a falusi porták
kikopik innen a Földhöz-értő ember
és mikor ideérsz
senki nem ismer meg
"Békesség-hirdető Istennek angyala"
oly víg ez az élet
ne nézzél híradót
akkor nem izélnek
- s meglopnak úgyis