Szentemhez
Isten házában aprót dobáltam neked,
szürke kétségek lelki kínok között.
Erőt kértem volna csak kölcsönbe,
Földi szemétdombra mondd minek jöttem?
Isten házában aprót dobáltam neked.
Ha tehetnéd talán megdobáltál volna vele.
Én úgy távoztam ,mint aki mélyen hisz.
Te úgy maradtál ,ahogy már évek óta voltál.
Te kiben és miben hittél én már nem kérdem.
Szemem csípi az élet szenny a fekete érdek.
Én Már nem térdeplem többet előtted.
Szentként tisztán szívemben még őrizlek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-14 14:55:54
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-16 15:39:45