Egyen
Vége. Mindenek- megintenek,
kötélen ingenek az ingók,
és megingathatatlanok.
Szar adók a száradókkal,
beválok a vállalókkal
mind ing,
ami szárad, meg nadrágszárak,
-szélek. Szelet vetek, össze-
visszásságokat kérek.
Vihart, ami kitart velem
-ahol barátom a kabátom-,
és ha hányadomon állok,
talpam alatt fütyi a szél...
Minden másból a merev-
részegség beszél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-09 11:22:21
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-09 11:28:16