Csak engem…
Csak engem szeressél, ha mondod imád,
mikor rezzen az ágy, ha álmod elér,
mikor pillád rebben, ha árad a fény,
mikor hozzám sietsz, ha hordod ruhád!
Csak engem szeressél, ha nyílik a zár,
mikor ajkad keres, ha szemed mesél,
mikor hajad lebben, ha kezed zenél,
mikor tested remél, ha izzít a vágy! -
Ha téveteg leszel, ha örvény a gond,
ha érzelemhegyed, sötétje fog,
ha kéjesen hergel, sok ördögpribék,
ha szürkül az eged, ha feszül a csend:
éleszd fel a hited, magad is szeresd,
s csak engem gyűlöljél, önzőségemért! –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-24 18:38:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-24 18:38:45