Tetoválás
Mint láthatatlan pengeél,
belemetsz arcomba a szél,
sebet vág, vértől menteset,
mégis emlékezeteset,
nehéz is elfelejteni,
hallom, ahogy a kést feni,
türelmes-hosszadalmasan,
nem türtőztethetem magam,
mert szinte fáj, félelmetes,
nem pusztít el, de végzetes,
nem csak emlékemben marad,
átsejlik majd a bőr alatt,
tetovált kép, felesleges,
nincs benne semmi sem nemes,
látszik, ha el nem takarom,
a butaságom fáj nagyon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-22 07:38:25
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-22 07:38:25