Nem veszem komolyan magam
Sokat vagy jól beszélni, két külön dolog,
nekem egyik se megy, hát jobb, ha hallgatok,
az eredetiség egy fel nem fedezett
plágium, ami egyszer könnyen bűn lehet.
A kommunikáció egyike a csend,
sokszor használni kell, hogy létezzen a rend,
nem mindig igazság az ilyen kapcsolat;
őszintén beszélek, lehet, nem igazat.
Megoldásként néha azt is választhatom,
kimondom, nincs megoldás, bátran vállalom;
a megfoghatatlant könnyebb megérteni,
mint a megfoghatót, csak ki kell mondani.
Túlságosan komolyan nem veszem magam,
így élhetek időnként én is boldogan,
verseimért, ha néha egy-egy bölcs szapul,
kisebb szégyen, mintha balga tapsol vadul.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-02 04:44:11
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-02 04:44:11