mégsem az igazi (j)
Nincs értelmük a teleknek. Csak a nyár, ami érdekes igazán.
Ahogy a frissen nyírt fű szaga végigszalad a telkeken. Madarak
ülnek a bokrokon. Sok rokon jön szembe álmomban. Régi ruhák,
vicces frizurák. Mindegy mit beszélnek, alig hallani.
Mintha a víz alól szólna egy ócska rádió abból a másik nyárból.
Vajon mit próbálnak nekem elmondani minden alkalommal?
Akár ki is ülhetnék a régi ház teraszára veletek.
Este egy csillagot bámultam, meg kellett kapaszkodni.
Megint szobákba zárkózom. Mégsincs értelme a nyárnak?
Csak ez az éles, nappali fény. Mély-zöld tavak iszamos illata.
Talán ideje észak felé menekülni. Vajon érdemes-e hinni
az évszakokban? Eddig minden tájban csak elhullani tudtam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-13 15:36:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-14 06:12:28