katicabogárka
elmúlt a nap
sötét loboncát az ég
a lámpák mögé rázta
egy levéltőhöz bújva
elaludt már rég
a katicabogárka
hozzád bújnék én is
talán nem aludnék úgy
mint a katicabogárka
s akkor nem néznénk meg azt
ahogyan az ég sötét loboncát
a lámpák mögé rázza
elmúlt a nap úgy
ahogyan két éve mindig
lélekben - testben veled
és számomra már csak
egy kérdés nyitott
miért nem horkolnak
a farkasok
http://www.youtube.com/watch?v=knII3S0MZtY
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-05 01:36:07
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-05 01:36:07