Saját hamu -
Vajon meddig művészet és
honnantól propaganda:
Yorick koponyáját húzni
a magaméra?
Hogy hiába kezelem magamat
akármivel, igazi gyilkosságot
csak idegen álarcban tudok
elkövetni.
Határállapotnak hívom az
ilyesmit: ahogy kurzív
kátrányt öntök az egészre.
Mintha nem volna abszolút
lényegtelen, hogy SS tisztnek
álcázom magam, vagy
remetének.
Esetleg levághatnád a
nagylábujjad, én meg
lefotózom,
aztán a srácok eldöntik,
hogy katarzis-e.
Ha már hülye vagy megélni
áldozatot, vagy bármilyen
állapotot, amiről lekések.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-05 00:39:39
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-05 00:39:39