a szeretet kétséges himnusza
és vannak súlyosan termett
hangtalan, beesett szavak,
még úsznak, nem hallanak a
halak, karácsonyra termelt
érzés, fények sziklák felett,
kikerekítetlen tavak –
teljes torzó, s a Hold alatt
befelé fordul szöveged.
sírom megvár, franc egye meg,
véremből-hús Földhöz tapad,
Isten megver, sellő takar -
s lábatlan béka térdepel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-24 08:17:43
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-24 14:48:53